Intohimona puu

Kunnioitus puuta kohtaan

Pyrin aina kunnioittamaan puuta sellaisenaan – niin sen luonnollista kauneutta kuin sen tekstuuria ja tuntumaa.

Yhteistyö

Jaamme verstaan ja intohimon puuta kohtaan Puuartesaani Tommi Raivion kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä vaativissa projekteissa.


Laatu

Laatu on minulle erityisen tärkeää – siitä en tingi ja siihen aina pyrin. Pidän huolta siitä, että myös materiaali jota käytän on mahdollisimman hyvää, jotta voin taata laadukkaan, kestävän ja kauniin lopputuloksen.


Timber - Furniture & Woodwork

Hei!

Olen Timi Raveala, motivoitunut puusepän alan yrittäjä. Intohimostani puuhun ja pitkäaikaisen unelmani inspiroimana syntyi Timber – Furniture & Woodwork.

Palveluissani olen keskittynyt pääsääntöisesti huonekaluihin ja sisustusratkaisuihin, mutta työnkuvaani kuuluu kaikki puusepän työt, myös projektien suunnittelu. Käytän 3D-mallinnusohjelmaa, jolla saan luotua hyvän suuntaa antavan kuvan tulevasta projektista.

Puu materiaalina

Suhtaudun puuhun intohimolla ja rakkaudella. Se on materiaalina kaunis ja miellyttävän tuntuinen. Tästä syystä pyrin tekemään lopputuloksen mahdollisimman luonnolliseksi käyttäen pääsääntöisesti massiivipuuta. Pyrin myös käyttämään pintakäsittelytuotteita, jotka tuovat esille puun luonnonmukaisia ominaisuuksia. Vaikka oma mieltymykseni luonnonmukaista puuta kohtaan on suuri, tahdon aina palvella asiakkasta riippumatta materiaali toiveesta.

Puu on sisustusmateriaalina kestävää ja ekologista. Se on todella kaunis ja vivahteikas materiaali luonnostaan. Jokainen raakapuusta valmistettu kaluste on uniikki ja oikein valmistettuna kestää pitkään pitäen arvokkuutensa usean sukupolven ajan. Kun tällainen laadukas tuote alkaa ajan saatossa näyttää pitkän taipaleen tuomaa kulumaa, on se mahdollista kunnostaa, jolloin kaluste saa jatkaa taivaltaan ansaitsemallaan arvokkuudella. Uskon, että jokaiseen sisustukseen löytyy sopiva puulaji tuomaan lämpöä, tunnelmaa ja iloa pitkäksi aikaa.

  • "Puut ovat runoja, joita maa kirjoittaa taivaalle." – Khalil Gibran